Aankondiging Jubileum Wijkvereniging door Jubileumcommissie

Feest ter ere van het 40 jarig bestaan van de wijkvereniging Benoordenhout op 17 juni 2017

Beste wijkbewoners,

De wijkvereniging Benoordenhout bestaat 40 jaar. Dit heugelijke feit wil het bestuur van de wijkvereniging niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Naast een lustrumeditie van het wijkblad in juni, zal er door de lustrumcommissie een feestelijke dag met Franse allure georganiseerd worden voor alle bewoners van onze wijk.

De organisatie van dit lustrum is al in volle gang. Gedurende de dag zijn er veel activiteiten voor jong en oud!

Overdag kunt u wandelen over een brocante markt en genieten van live muziek. Aan entertainment geen gebrek; zo kunt u verschillende ambachten aan het werk zien en onze sportieve buurtgenoten zien strijden om mooie prijzen.

De kinderen tot 12 jaar kunnen deelnemen aan een kidsrun. Daag jouw vrienden uit om te kijken wie de snelste is en probeer deze run te winnen voor een unieke prijs!

Ben je ouder dan 12 jaar en jonger dan 100, dan kan je met een team van 2 personen mee doen aan de estafetterun van 5 km (2 x 2,5 km) door het prachtige Clingendael. Er zijn verschillende categorieën.

Niet alleen de snelste wint, maar ook het team met de beste outfit ontvangt een prijs! Hoe leuk is het niet om deze uitdaging aan te gaan met bijvoorbeeld jouw vader, moeder, beste vriend(in) of als echtpaar?

Verder is er nog het nodige vermaak voor zowel de jongste als de oudere kinderen, zoals spelletjes, een draaimolen en een klimmuur. Onze jarenlange wijktraditie krijgt een lustrumtintje. Om 15.10 uur start het defilé van de zeepkistenrace en om 15.15 uur zullen de zelfgemaakte zeepkisten over het parcours racen.

De dag is niet compleet zonder muzikale omlijsting en verrassende acts. Daarnaast kunt u bij diverse foodtrucks terecht voor culinaire lekkernijen.Tussen de mooie bomen zullen wij zorgen voor een echte Franse zomeravond waarin ieder elkaar kan treffen met hapjes en drankjes.

Om 17.45 uur zullen de prijzen worden uitgereikt op het hoofdpodium. Daarna zal het swingende avondprogramma starten met muziek van Crème Brûlée, Funky Town Disco Show en onze spetterende hoofdact.

Aanmelden voor de lustrum zeepkistenrace, de kidsrun en de estafette kan via deze website . U vindt in de navigatie kolom (of eventueel het 'hamburgermenu' - de drie liggende streepjes linksboven) de diverse inschrijfformulieren.

Voor vragen omtrent dit lustrum kunt u contact met ons opnemen via: lustrum@wijkverenigingbenoordenhout.nl

Wij hebben er veel zin in en hopen u allen te mogen begroeten op de oprijlaan van Park Clingendael. Vergeet 17 juni 2017 niet in uw agenda te zetten!

Hilde Dreesmann- Bruijntjes, Ireen Castenmiller-van Hoorn, Margreet Greiner, Jeannine de Hoop Scheffer-van Oorschot, Daniёlle Lubberts, Marty Messerschmidt, Maarten Roelfs, Jeroen Smits, Rutger Vermast