VeiligVitaal: hét evenement voor de 55-plusser

Op vrijdag 30 juni vindt in World Forum Den Haag het gratis evenement VeiligVitaal plaats van 10.30 tot 16.30 uur. Tijdens deze bijeenkomst met een veelheid aan workshops worden Haagse 55-plussers geïnformeerd, hoe ze veilig en vitaal kunnen leven leven.

Wethouder Karsten Klein opent VeiligVitaal. De presentatie wordt verzorgd door Diana Matroos (bekend van RTL-nieuws en BNR Nieuwsradio). Bezoekers van het evenement worden getrakteerd op workshops met onderwerpen als omgaan met babbeltrucs, het voorkomen van een woninginbraak en met tips om veilig te internetbankieren en pinnen. Ook is er aandacht voor de beveiliging van mobiele telefoons.

De workshops staan in het teken van de thema's VeiligVitaal online, VeiligVitaal in huis en VeiligVitaal ouder worden. Daarnaast krijgen bezoekers een gratis lunch en er is entertainment. Welzijnsorganisaties, politie, brandweer en het Rode Kruis voorzien bezoekers van informatie en handige gadgets op de informatiemarkt.

Let op: aanmelden is verplicht. Dit kan voor 22 juni 2017 via www.veiligvitaal.nl of bel tijdens kantooruren naar 070-2060014.