Nog enkele plaatsen beschikbaar!

Herfstwandelingen en workshops

Den Haag is extra mooi in de herfst. Daarom nodigt de gemeente Hagenaars graag uit de Haagse bossen, parken, duinen en landgoederen te ontdekken.

De gemeente organiseert voor jong en oud allerlei wandelingen, workshops en sluit af met een natuurwerkdag op 4 november 2017. Bekijk hieronder het overzicht van alle activiteiten.

Meld u aan
Het aantal plekken per activiteit is aan een maximum gebonden. Om zoveel mogelijk
mensen de kans te geven om mee te doen, kunt u zich met maximaal 4 personen per activiteit aanmelden. Bij uw aanmelding krijgt u meer informatie over het startpunt van de wandeling of workshop.

Woensdag 18 oktober om 14.00 uur
Een natuurgids van de IVN neemt u mee naar een van de mooiste landgoederen van Den Haag: Clingendael.
Duur: ongeveer 1,5 uur
Aanmelden via een e-mail aan haagsgroen@denhaag.nl.
Al in de 16e eeuw wordt het landgoed Clingendael genoemd. Door de combinatie van cultuur en natuur is het landgoed een bijzondere plek. U vindt er prachtige gebouwen en tuinen met indrukwekkende boomgroepen en spiegelende waterpartijen. De tuinkunst van 1818 is nog steeds zichtbaar in het landgoed.

Woensdag 25 oktober om 14.00 uur
Wandeling langs paddenstoelen in het Haagse Bos.
Duur: ongeveer 1,5 uur
Aanmelden via een e-mail aan haagsgroen@denhaag.nl.
Herfst is goudgele bladeren, kastanjes, beukennootjes en paddenstoelen! Kees Pinster weet alles over paddenstoelen en neemt u mee in het Haagse Bos om te speuren naar mooie exemplaren.