Steun voor initiatieven om Den Haag leefbaarder te maken

Tot 24 oktober kunt u bij MAEX geld aanvragen om uw organisatie beter te maken of uit te breiden. MAEX is er voor bewoners die samen met anderen hun buurt duurzamer, gezelliger, mooier en socialer willen maken. Ook sociaal ondernemers met een goed plan kunnen bij MAEX terecht.

U kunt uw initiatief ook aanmelden op de website van MAEX. Zo komt u in contact met
anderen die u kunnen helpen.

De voordelen van MAEX

  • Laat uw initiatief opvallen bij bewoners, fondsen, vrijwilligers, gemeenten en bedrijven.
  • Kom in contact met andere initiatiefnemers.
  • Ontvang donaties.
  • Start een crowdfundingcampagne.
  • Zoek materialen, vrijwilligers of een geschikte locatie.

Meld u aan op www.denhaag.maex.nl. Klik op MAEX voor sociale ondernemers en initiatieven.

MAEX Impuls: geld om uw organisatie te verbeteren
Bent u als initiatiefnemer al een tijdje actief maar heeft u moeite met het vinden van financiering voor het verbeteren van uw organisatie? Vraag de MAEX Impuls aan. Dit is een bedrag om bijvoorbeeld financieel advies in te kopen of vrijwilligers op te leiden. Of om iemand in te huren die helpt met de administratie of de communicatie.

U kunt de MAEX Impuls aanvragen van 3 tot 24 oktober. Voorwaarde is dat u uw initiatief op MAEX heeft aangemeld. U vraagt vanuit uw persoonlijke pagina een donatie aan uit het MAEX Impuls fonds. Op www.denhaag.maex.nl leest u meer over MAEX en de MAEX impuls.

Zie ook
Wilt u met bewoners aan de slag om de wijk veilig en leefbaar te houden? Lees dan ook Bewonersinitiatieven veiligheid.
Ook voor bewoners die hun wijk duurzamer willen maken, zijn er extra mogelijkheden. Zij kunnen in aanmerking komen voor ondersteuning via Duurzaam Den Haag.

Eenmalige activiteiten die bijdragen aan de leefbaarheid en samenhang in de buurt kunnen in aanmerking komen voor activiteitensubsidie.