Trainen voor de City Pier Cityloop bij de Hague Roadrunners

De Hague Roadrunners starten weer trainingen voor mensen die in vorm willen komen voor de City Pier Cityloop (CPC) op 11 maart 2018. Bij deelname kun je in ruim 3 maanden optimaal voorbereid worden voor de 5 km, 10 km of halve marathon.

Trainingstraject van 14 weken
De trainingen starten op zondag 3 december. Er wordt wekelijks getraind op donderdagavond om 19:00 uur en zondagochtend om 09:30 uur. Zo train je bij elkaar 14 weken tot aan de CPC op 11 maart 2018. De kosten voor het hele traject zijn € 75.
Het gebouw van de Hague Roadrunners ligt aan de rand van Meijendel op de grens van Den Haag en Wassenaar. Er wordt gelopen op prachtige routes in de duinen, langs het strand of in de vele parken die de omgeving rijk is.

Deskundige begeleiding
Onder begeleiding van deskundige en enthousiaste trainers wordt aandacht gegeven aan alles wat een loper moet weten. Aan de orde komen trainingsopbouw, looptechniek en blessurepreventie. Ook is er ruim aandacht voor kleding/schoeisel en (sport)voeding.

Voor wie?
De trainingen zijn bedoeld voor enigszins ervaren en gevorderde lopers die zich op een verantwoorde en gezellige manier op de CPC willen voorbereiden. De groepen worden ingedeeld naar niveau zodat iedereen aan zijn trekken komt. Om mee te doen, hoeven lopers geen lid van de vereniging te zijn.

Inschrijven en informatie
Inschrijven kan via www.hagueroadrunners.nl. Hier vind je ook informatie over de locatie van het clubgebouw en het mailadres indien je nog vragen hebt.