Programma Evita Lokaal in april

Verlangt u ook zo naar het voorjaarszonnetje? Wij bij Evita Lokaal wel! Als het maar even kan zoeken we bij een kleine zonnestraal een beschut plekje in de tuin op.
Komt u ook een keer langs voor een kopje koffie of thee in de tuin als het voorjaar echt losbarst? Of schuif een keer aan bij één van onze maaltijden: de Herenlunch of de Pan op Tafel.

Hoewel het bij regen en wind ook prima vertoeven is in ons Lokaal, dus kijkt u vooral even naar onze programmering en het lezingenoverzicht voor de komende maanden. Beide vindt u bijgesloten bij deze mail.

Hieronder leest u alle highlights voor de komende maand.
Zien we u gauw (weer) eens in het Lokaal?

Lezing over levenstestament 
Elke tweede woensdag van de maand kunt u in Evita Lokaal een interessante lezing bijwonen. Het programma vindt u bijgesloten in deze mail. Aanmelden is wel nodig.

Op woensdag 11 april praat notaris Sandy Houdijk van Maaldrink Notarissen u bij over het belang van het goed regelen van uw zaken. Wat is een levenstestament en wat kunt u daar zelf allemaal in regelen? Wat is het verschil met een volmacht? Wat is handelingsonbekwaamheid?

Behalve dat u veel informatie ontvangt, is er ruim de mogelijkheid om uw vragen te stellen.
Aanvang: 10.00 uur
Einde: 12.00 uur
Kosten: €10,-.
Aanmelden : info@evitalokaal.nl of 070 314 16 06.


Openingstijden Evita Lokaal
Tweede Paasdag, maandag 2 april, is Evita Lokaal gesloten. In mei is het Lokaal gesloten op Tweede Pinksterdag, maandag 21 mei en op Hemelvaartsdag,donderdag 10 mei.


Mantelzorggroep
Afbeeldingsresultaat voor mantelzorgVoor mantelzorgers die elkaar willen ontmoeten en ervaringen willen delen, start in april een mantelzorggroep. Onder professionele begeleiding van Carien van Ree, consulent Mantelzorg, kunnen mantelzorgers elke 3e dinsdag van de maand met elkaar in gesprek gaan (17 april 15 mei, 19 juni).
Tijd: 19.00-21.00 uur
Deelname: €10,- per keer (incl. koffie/thee)
Heeft u belangstelling? Wilt u zich aanmelden? Of heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Nicole Bicker, coördinator Evita Lokaal:n.bicker@evitalokaal.nl of via 070 314 16 06.


Poëziecafé op vrijdag
Afbeeldingsresultaat voor poezieHoudt u van poëzie, wilt u eens ervaren hoe het is om een eigen gedicht voor te lezen of bent u gewoon nieuwsgierig wat er zoal met onze taal en onze stem mogelijk is? Dan is het nieuwe Poëziecafé vast iets voor u. Iedere maand worden onder deskundige begeleiding van Joyce Weber gedichten gelezen, zelf gedichten gemaakt en wordt er aandacht besteed aan de stem in relatie tot het gedicht.
Data:
13 april van 15.00 tot 17.00
25 mei van 15.00 tot 17.00
Aanmelden : info@evitalokaal.nl of 070 314 16 06.


Elke 4e woensdag van de maand: Herenlunch!
Voor heren die houden van een mooie maaltijd en een goed gesprek, is de Herenlunch bij Evita Lokaal de juiste plek.
Afbeeldingsresultaat voor gedekte tafelElke vierde woensdag van de maand kookt onze chef Marjolein een heerlijk driegangen diner voor de heren. Gespreksleider Hans Walhain zorgt voor interessante gesprekonderwerpen en zo vliegt de tijd voorbij onder het genot van culinaire verrassingen en een lekker glas wijn. Belangstelling? Schuift u gerust een keer aan! Kosten: €12,5o. In april is de herenlunch op woensdag 25 april. Tijd: 12.00-14.30 uur
Aanmelden: info@evitalokaal.nl of 070 314 16 06.


Save the date
U kunt zich ook al vooruit inschrijven voor lezingen in de komende maanden (zie het bijgesloten overzicht). Op woensdag 9 mei bijvoorbeeld gaat Carien van Ree, consulent Mantelzorg, met u in gesprek over de mogelijke consequenties die de rol van mantelzorger met zich meebrengt voor onderlinge relaties. Hoe vanzelfsprekend is het om als partner, familielid of goede vriend dichter betrokken te raken bij het leven van een ander? Wat brengt dat mogelijk met zich mee? Hoe gaat u hier goed mee om?
Aanvang: 10.00 uur
Einde: 12.00 uur
Kosten: €10,-.
Aanmelden : info@evitalokaal.nl of 070 314 16 06.

Tot gauw ziens in Evita Lokaal!