Vernieuwde FlorencePas ondersteunt bij zelfstandig thuiswonen

Ouderen blijven langer thuiswonen. Pas wanneer intensieve zorg nodig is, wordt het mogelijk om te verhuizen naar een zorginstelling. Om het ouderen thuis makkelijker én comfortabeler te maken, heeft Florence de bestaande FlorencePas vernieuwd. De pas ondersteunt ouderen nu met diverse services, diensten en zorgarrangementen. De vernieuwde pas met bijbehorend aanbod valt sinds deze week bij de FlorencePas-houders in de brievenbus.

Met de FlorencePas ondersteunt Florence ouderen op verschillende manieren. FlorencePas-houders kunnen bijvoorbeeld gebruikmaken van handige services aan huis. De ondernemers die de diensten aanbieden, zijn door Florence zorgvuldig uitgekozen. Met de dienstverleners zijn specifieke afspraken gemaakt. De FlorencePas-houders kunnen rekenen op betrouwbaarheid, professionaliteit en aantrekkelijke aanbiedingen. De services aan huis bestaan onder meer uit een kapper, een opticien, een pedicure, een tandtechnicus, administratieve ondersteuning, een was- en stomerijservice en een kleding- en schoenverkoop aan huis.

Hulp in huis en extra medische zorg
Soms hebben mensen ook hulp in huis nodig of extra medische zorg om thuis te kunnen blijven wonen. De FlorencePas biedt ook op deze gebieden uitkomst. Denkt u aan particuliere verzorging en verpleging, particuliere huishoudelijke zorg en diverse verzorg- en verpleegartikelen. Met de FlorencePas kunnen ouderen ook met korting tijdelijk bij Florence komen logeren, bijvoorbeeld als ze moeten herstellen na een operatie of als ze hun mantelzorger tijdelijk willen ontlasten.

Zorgarrangement Comfortabel Thuis
Speciaal ontwikkeld voor de FlorencePas is het zorgarrangement Comfortabel Thuis. Florence zorgt er met dit arrangement voor dat mensen boodschappen in huis hebben, zes avonden een gezonde maaltijd kunnen eten, een uur huishoudelijk zorg krijgen en dat de was wordt gedaan. Op die manier kan bijvoorbeeld een mantelzorger met een gerust hart op vakantie gaan. Het zorgarrangement is ook handig na een ziekenhuisopname of bij een revalidatieperiode. Het arrangement is aan te vullen met diverse verzorg- en verpleegartikelen en vervoer.

Eropuit met de FlorencePas
Omdat het ook goed voor iemands gezondheid en welbevinden is om er af en toe even lekker op uit te gaan, biedt de FlorencePas regelmatig exclusieve uitstapjes aan. Het gaat hierbij om bijvoorbeeld theatervoorstellingen waarbij het vervoer van en naar huis eveneens kan worden geregeld. Meer informatie over de FlorencePas is te vinden op www.florence.nl/florencepas.

Over Florence
Gezondheid en Zorg. Dat is waarvoor 4.000 medewerkers en ruim 1.900 vrijwilligers van Florence zich iedere dag inzetten. Zo’n 35.000 inwoners van Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar maken gebruik van de ondersteuning. De dienstverlening omvat onder meer thuiszorg, jeugdgezondheidszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, advisering en gemaksdiensten.

Geen opmerkingen: