Nieuwe Fietsapp: route van polder tot duintop

Vanaf 12 mei kunt u gebruikmaken van een nieuwe fietsapp met een afwisselende fietsroute door Den Haag. De route is 25 kilometer lang. Hij voert van polder tot duin en laat waterbeheer op zijn breedst zien: van kanalen uit de Romeinse tijd tot waterwerken uit de 21e eeuw en alles daar tussenin.

U fietst door buitenwijken, langs waterwegen, dwars door het centrum en door verrassend groene, bosrijke delen van de stad. Onderweg komt u belangrijke (water)natuur tegen en bijzondere waterbouwtechniek. U leert de stad vanuit een heel ander perspectief kennen en in uw eigen (fiets)tempo.

App gratis downloaden

Download gratis de app BeleefRoutes. Ga vanaf 12 mei naar de App Store of Google Play. In het overzicht kiest u voor Waterketen Den Haag. Is de route geïnstalleerd? Dan heeft u geen actieve internetverbinding meer nodig!


Week van ons water
De gemeente komt met de fietsapp in de landelijke 'Week van Ons Water' van 12 tot en met 21 mei. Die gaat over schoon water en wat je kunt doen om wateroverlast tegen te gaan. Overal in Nederland kunt u dan meer te weten komen over water en zijn er activiteiten. Kijk voor meer informatie op de website: www.onswater.nl/weekvanonswater.

Geen opmerkingen: