Vredesloop Den HaagZondag 24 september, 09:00 - 13:30 uur

Den Haag is opnieuw het decor van een uniek hardloopevenement: de Vredesloop Den Haag. De Vredesloop Den Haag vindt plaats op zondag 24 september. De loop met vier verschillende afstanden is voor iedereen!

De Vredesloop is nu een vast hardloopevenement in het Vredesweekend in Den Haag. Het hardloopevent heeft een route rond het mooie Vredespaleis en zorgt dan ook voor een indrukwekkend parcour. Iedere loper heeft de mogelijkheid om te kiezen uit vier afstanden: de kinderloop van 1,5 km, de jeugdloop van 2,5 km en daarnaast behoren de 5 of 10 km loop ook tot de keuzes. Het parcours van de Vredesloop voert langs diverse historische monumenten en locaties die zorgen voor een unieke belevenis!

Just Peace festival
De Vredesloop Den Haag is onderdeel van het Just Peace Festival, dat een
maatschappelijke impact heeft. Het Just Peace festival vindt jaarlijks plaats in Den Haag. Het programma van het festival bestaat uit een mix van debat, podiumkunst, museale activiteiten, sport en muziek. Zo kunnen bezoekers deelnemen aan o.a. de Vredesloop, een kijkje nemen bij internationale organisaties, genieten van muziekoptredens of luisteren naar inspirerende sprekers.

De start- en finishlocatie en het evenemententerrein is verplaatst rondom de President Kennedylaan, wat meer ruimte biedt dan voorgaande jaren om deze jubileum editie ruimer en feestelijker te maken

Inschrijven
Tijdens de Vredesloop Den Haag kun je deelnemen aan diverse afstanden.

De inschrijving is nu geopend!

Kinderloop 1,5 km
Jeugdloop 2,5 km
5 km Loop
10 km Loop
Scholenloop

Meer over Vredesloop Den Haag
www.vredesloopdenhaag.nl

Geen opmerkingen: