Programma Evita Lokaal mei

Lezing over mantelzorg
Op woensdag 9 mei gaat Carien van Ree, consulent Mantelzorg, met u in gesprek over de mogelijke consequenties die de rol van mantelzorger met zich meebrengt voor onderlinge relaties. Hoe vanzelfsprekend is het om als partner, familielid of goede vriend dichter betrokken te raken bij het leven van een ander? Wat brengt dat mogelijk met zich mee? Hoe gaat u hier goed mee om?
Aanvang: 10.00 uur
Einde: 12.00 uur
Kosten: €10,-.
Aanmelden: info@evitalokaal.nl of 070 314 16 06.

Openingstijden Evita Lokaal
In mei is het Lokaal gesloten op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei, en op Tweede Pinksterdag, maandag 21 mei.

Wandelt u mee?
Evita Lokaal gaat in samenwerking met Fysiotherapie Devilee & Devilee starten met een wandelgroep. Onder deskundige begeleiding van geriatrisch fysiotherapeut Neline
Buitenhuis wordt wekelijks op maandagmiddag een wandeling in de omgeving gemaakt. De kosten bedragen €15,00 per maand, incl. een kopje thee of koffie in Evita Lokaal na afloop. Tijd: 15.15- 16.30 uur. Om deel te kunnen nemen aan deze wandelgroep wordt voorafgaand een fittest afgenomen bij de fysiotherapie-praktijk in Gezondheidscentrum Hubertusduin. Deze test kost €45,00 en wordt door de meeste verzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met Fysiotherapie Devilee & Devilee: 070 3453302 of mailen naar info@2dfysio.nl. Wandelt u voortaan mee?

Maaltijden in Evita Lokaal: Pan op Tafel en Herenlunch
Elke maand zijn er twee maaltijden in Evita Lokaal. Op de vierde maandagavond van de maand (maandag 28 mei) is er een gezellige en gezonde maaltijd voor wijkbewoners: de Pan op Tafel. Voor €6,50 (excl. drankjes) kunt u genieten van een smakelijke twee-gangen maaltijd bereid door onze vrijwillige koks. Aanvang: 18.00 uur.  Aanmelden: info@evitalokaal.nl of 070 314 16 06.
Schuif ook eens aan, u bent van harte welkom!

Afbeeldingsresultaat voor gedekte tafel
Voor heren die houden van een mooie maaltijd en een goed gesprek, is de Herenlunch bij Evita Lokaal de juiste plek.
Elke vierde woensdag van de maand (woensdag 23 mei) kookt onze vrijwillige kok Marjolein een heerlijk driegangen diner voor de heren. Gespreksleider Hans Walhain zorgt voor interessante gesprekonderwerpen en zo vliegt de tijd voorbij onder het genot van culinaire verrassingen en een lekker glas wijn. Belangstelling? Schuift u gerust een keer aan! Kosten: €12,50. Tijd: 12.00-14.30 uur
Aanmelden: info@evitalokaal.nl of 070 314 16 06.

Save the date
U kunt zich ook al vooruit inschrijven voor lezingen in de komende maanden (zie het bijgesloten overzicht). Zo houdt op woensdag 13 juni neuropsycholoog dr. Caroline Jurgens een lezing over muziek en het brein en komt op woensdag 11 juli wijkagent Hans van der Linde langs om informatie te geven over veiligheid in en om het huis.
Aanvang: 10.00 uur
Einde: 12.00 uur
Kosten: €10,-.
Aanmelden: info@evitalokaal.nl of 070 314 16 06.

Tot gauw ziens in Evita Lokaal!

Geen opmerkingen: