Zomerbridge Bridgeclub Redubeth


Bridgeclub Redubeth (Benoordenhout, Den Haag) organiseert van 14 juni -2 augustus 2018 een Open Zomer Competitie

In de periode 14 juni -  2augustus a.s. organiseert Bridgeclub Redubeth in het Benoordenhuis, Bisschopstraat 5, Den Haag iedere donderdagavond van 19.30- 23.00u (nakaarten en ‘apres-bridge’ tot 24.00u) een Open Zomer Competitie voor zowel leden- als niet-leden.
Binnenlopen zonder voorafgaande aanmelding is voor de wedstrijdleiding bijzonder lastig. Derhalve is voor niet-leden aanmelding (naam en telefoonnummer) per e-mail voor woensdagavond voorafgaand aan de speelavond op donderdag naar redubeth@gmail.com een vereiste. U kunt zich aanmelden met of zonder partner. Indien u zich zonder partner aanmeldt dan proberen we een partner voor u te vinden; in het uitzonderlijke geval dat de wedstrijdleiding geen partner kan vinden, dan wordt u daarvan voor 18.00 u op donderdag op de hoogte gesteld.
Wat u bij Redubeth kunt verwachten is: gezelligheid en een vriendelijke sfeer; geen ‘mes op tafel’, (maar we houden ons aan de regels); 6x4 spellen (30 minuten per ronde); maximaal 32 paren.
Enthousiaste bridgers, bij wie het er niet van gekomen is lid te worden van een bridgeclub, en leden van andere bridgeclubs, u bent van de zomer van harte welkom bij Bridgeclub Redubeth!
De Redubeth website: www.nbbclubsites.nl/club/3021

Geen opmerkingen: