Residentie Orkest en Zuiderstrandtheater presenteren festival Wanderlust


Vrijdag 12 oktober presenteren het Residentie Orkest en het Haagse Zuiderstrandtheater vanaf 19.30 uur het Wanderlust festival. Met pop, klassiek, jazz & meer van onder anderen Anneke van Giersbergen, Sven Figee, Nino Gvetadze, Zuco 103 en Tim Kliphuis. Tickets à vijftig euro, inclusief welkomstdrankje en hapje, zijn te koop via www.residentieorkest.nl/concerts/wanderlust.

De Wanderlust music experience is een hop on, hop off festival aan zee met pop, klassiek, jazz en veel meer. Wanderlust neemt je mee op een muzikale reis in en rond het Zuiderstrandtheater. Geniet van een hapje en een drankje, laat je wegblazen door een opzwepend jazztrio, val binnen bij een wervelend latijns optreden of droom weg bij wonderschone pianomuziek. Niets moet, alles mag. Wanderlust is een internationaal festival waar wanderers of the world samenkomen om nieuwe ervaringen op te doen. En dat alles onder het genot van de beste muziek.

Op het programma staan violist Tim Kliphuis, singer-songwriter Anneke van Gierbergen, prijswinnende pianiste Nino Gvetadze, de Braziliaanse klanken van Zuco 103, Hammondorganist Sven Figee en natuurlijk het Residentie Orkest o.l.v. James Feddeck. De avond eindigt met een afterparty met DJ. Laat jij je graag verrassen en ben je altijd in voor wat nieuws? Beleef dan vrijdag 12 oktober samen met andere vrije geesten een onvergetelijke avond onder de sterren bij de Wanderlust music experience. Hop on, hop off… then hop on again.

Zuiderstrandtheater

Het Zuiderstrandtheater is het enige podium direct aan de Nederlandse kust. Je geniet hier, met uitzicht op de Scheveningse haven en de Noordzee, van culturele hoogtepunten uit binnen- en buitenland. Jazz, pop, dans en spektakel: elke voorstelling tovert het stille strand om in een spetterende branding.Residentie Orkest

Het Residentie Orkest bewijst dat symfonische muziek ook in de 21ste eeuw voor een groot en breed publiek van betekenis kan zijn. Het orkest wil zo veel mogelijk mensen in contact brengen met bijzondere muziek en hen laten genieten, verrassen en inspireren. Het Residentie Orkest behoort tot de grote, gerenommeerde symfonieorkesten van Nederland, is gevestigd in Den Haag en is ook regelmatig te horen op andere grote podia in binnen- en buitenland.