Dé Kerstproductie van 2018 naar het sprookje van Andersen!

DE SNEEUWKONINGIN VERWARMT JE HART DEZE WINTER

Het is al meer dan drie decennia traditie in Den Haag: Dé Kerstproductie van Rabarber in Theater aan het Spui. Deze kerstvakantie speelt Rabarber De Sneeuwkoningin naar het beroemde sprookje van Hans Christian Andersen. Marcel Roijaards heeft het speciaal voor Rabarber geschreven en Jeroen de Graaf regisseert.

De Sneeuwkoningin is een hartverwarmende muzikale familievoorstelling (voor iedereen vanaf 5 jaar) uitgevoerd door Rabarber spelers en een koor van jonge zangers.  Een ontroerende, grappige voorstelling die de winter omarmt en het hele publiek meeneemt in de spannende zoektocht naar Kay.

Over de voorstelling
In het hoge, hoge noorden woont Vera met haar broertje Kay. Samen hebben ze het goed, maar op een nacht verandert alles. De sneeuwkoningin verschijnt. Een spiegel breekt. Een poolwind begint te waaien en Kay is plotseling verdwenen. Om hem terug te vinden, moet Vera een avontuurlijke reis maken. Ze ontmoet wonderlijke wezens, wordt gevangen genomen en raakt verstrikt in haar eigen fantasie. Lukt het Vera om de Sneeuwkoningin te verslaan? En haar broertje… Kan ze hem weer omarmen?Over Rabarber
Rabarber maakt gemiddeld twintig voorstellingen per theaterseizoen, waarvan de traditionele familievoorstelling in de kerstvakantie de allergrootste is. Rabarber werkt alleen met professionele theatermakers en vormgevers, waardoor de jonge performers zich serieus genomen voelen in deze ambitieuze werkomgeving en daardoor zichzelf en elkaar ‘tot grote hoogten’ brengen. Deze keer werken er 26 spelers en 21 zangers mee.

De Sneeuwkoningin is de vijfde Rabarber Kerstproductie van regisseur Jeroen de Graaf. Eerder regisseerde hij De onvoorstelbare avonturen van de Baron van Münchhausen, Peter Pan, Tarzan en vorig jaar Het Zwanenmeer. Jeroen werkt ook dit keer weer samen met tekstschrijver Marcel Roijaards.

De kerstproductie speelt, maar liefst twee weken, twee maal per dag, in de grote zaal van Theater aan het Spui. Een enorme kans voor de jonge spelers om in groot theater te laten zien wat ze in huis hebben in de verschillende rollen van De Sneeuwkoningin.

tekst Marcel Roijaards regie Jeroen de Graaf muziek Marne Miesen choreografie Yoni Serlie koorzang Inu Goossens decor- en lichtontwerp Vasilis Apostolatos kostuums Hélène Schaap

Kaarten
De Sneeuwkoningin: woensdag 26 december 2018 t/m vrijdag 4 januari 2019, Theater a/h Spui Den Haag

Aanvang: 13:00 uur en 16:00 uur
kaarten: t/m 18 jaar € 10,- | Volwassenen € 15,- | Rabarberpas € 7,50 | Ooievaarspas 50% korting

Reserveren www.rabarber.net of tel. 0900 3456789