Open Atelierroute 2019

Op zaterdag 25 en zondag 26 mei 2019 is er weer Open Atelierroute  bij tal van ateliers en woonhuizen in onze wijk. Op 24 locaties exposeren 40  kunstenaars waaronder beeldhouwers, glaskunstenaars, schilders, tekenaars en andere kunstenaars. De route strekt zich uit door de gehele wijk tot en met Park Oosterbeek.

Om een indruk te krijgen en het voor u makkelijk te maken welke locaties u wilt bezoeken, is er in ‘t Benoordenhuis aan de Bisschopstraat 5 beide dagen van 12:00 tot 15:00 uur een overzicht te zien van het werk dat de kunstenaars tonen. Ook kunt u in ‘t Benoordenhuis op zaterdag genieten van een hapje en een drankje van lokale leveranciers.

De ateliers en woonhuizen zijn open van 12:00 tot 17:00 uur.

1 opmerking:

Ryan Roberts zei

Het verkrijgen van een geldige lening is altijd al een groot probleem geweest voor klanten met financiële behoeften. De kwestie van leningen en onderpand is iets waar klanten zich altijd zorgen over maken bij het zoeken naar krediet van een geldige geldschieter. Maar SWIFT LENDING FINANCIAL LOSS FIRM maakte een verschil in de uitleensector. we kunnen een lening regelen in het bereik van 5.000.00Euros tot 50.000.000.00Euros, onze diensten omvatten het volgende: - * Investors Loans ....... * Consolidatie van schulden * Tweede hypotheek ......... * Zakelijk leningen ...... * Persoonlijke leningen ........ * Internationale leningen ... ..... * Home Loans ............ * Studieleningen .... .... * Autoleningen zijn geen sociale zekerheid en geen kredietcontrole, 100% gegarandeerd. Het enige dat u hoeft te doen is ons laten weten wat u precies wilt, en we maken uw droom zeker waar. SWIFT LENDING FINANCIAL LOSS FIRM zegt JA, wanneer uw banken NEE zeggen. Ten slotte financieren we een kleinschalig leningkantoor, tussenpersonen, kleine financiële instellingen. We hebben onbeperkt kapitaal.
De aflossing van de lening start 1 (één) jaar na ontvangst van de lening en de terugbetalingsperiode loopt van 3 tot 35 jaar.

VOOR ONMIDDELLIJKE REACTIE EN VERWERKING VAN UW AANVRAAG VOOR DE GRENS Binnen 2 WERKDAGEN,
Neem rechtstreeks contact met ons op via deze brief: swiftlendingfinancialloanfirm@gmail.com

Neem contact met ons op met de volgende informatie:

Voor-en achternaam: ____________________________
Het bedrag dat nodig is als lening: ________________
lening Duur: _________________________
Het doel voor de lening: ______________________
Geboortedatum: ___________________________
Geslacht: _______________________________
Burgerlijke staat: __________________________
Contact adres: _______________________
Stad / postcode: __________________________
Land: _______________________________
Beroep: ____________________________
Mobiele telefoon: __________________________

Stuur uw verzoek voor een onmiddellijke reactie op: swiftlendingfinancialloanfirm@gmail.com

bedankt

DIRECTEUR. DE HEER RYAN ROBERTS
SWIFT LENDING FINANCIËLE LENINGSFIRM
Gmail: Swiftlendingfinancialloanfirm@gmail.com