Wij zoeken jou!

Gezocht:
vrijwilligers

om de jaarlijkse atelierroute in het Benoordenhout te organiseren

Wie wij zijn
Met steun van de Wijkvereniging Benoordenhout organiseert de cultuurcommissie jaarlijks een atelierroute door de wijk.
We doen dat als vrijwilligers met en voor kunstenaars en met niet-kunstenaars.
We hebben er plezier in met elkaar steeds weer een goede atelierroute voor te bereiden. Dat is soms even aanpoten en het is gezellig om het met elkaar te doen.

Wie wij zoeken
De afgelopen periode namen drie leden met een lange staat van dienst afscheid van onze commissie. We zijn op zoek naar enthousiaste mensen met verschillende talenten om de commissie te versterken. Denk aan: met nieuwe idee├źn komen, ordelijk zijn en overzicht bieden, graag contacten leggen, in teamverband willen werken en andere talenten. Omdat we drie nieuwe commissieleden zoeken, hoef je zeker niet te beschikken over alle talenten die we vragen. Het is juist prettig als we elkaar kunnen aanvullen en dat we elkaar kunnen vervangen, als dat nodig is.

Wat we doen
Traditiegetrouw vindt jaarlijks eind mei de Benoordenhoutse atelierroute plaats.
We plannen de atelierroute, nodigen de kunstenaars uit, doen aan publiciteit, houden contact met de kunstenaars, de wijkvereniging, de vormgever en de drukker, maken een begroting, organiseren het rondbrengen van de folder en voeren andere activiteiten uit zoals fietsroute voor de kunstenaars langs de deelnemende ateliers en overzichtstentoonstelling.
We vergaderen met elkaar als dat nodig is. Bijvoorbeeld na de zomer om de route voor het komende jaar te plannen; in de eerste vier maanden van het jaar komen we een aantal keren bijeen om de organisatie goed af te spreken.

Wat we bieden
We bieden: naar een doel toe werken en contacten in de buurt met veel verschillende mensen.

Belangstelling?
Heb je belangstelling voor een rol bij het organiseren van de jaarlijkse atelierroute? Neem dan contact op met: Marthe Fuld, telefoon: 06 54956510.


Geen opmerkingen: