Gratis, cultureel avondje uit


Het Gemeentemuseum Den Haag organiseert een gratis, cultureel avondje uit. Dus of u nu heel vaak het museum bezoekt, of nog nooit geweest bent: u bent van harte welkom voor een geheel verzorgde avond uit! Alleen, met uw buren of uw hele familie. We nodigen alle Hagenaars en Hagenezen, uit alle wijken, uit voor een gezellige avond in het museum.

We laten u graag onze toptentoonstellingen zien, bijvoorbeeld Monet – Tuinen van verbeelding. In de swingende tentoonstelling Let’s Dance! – Dansmode: van tutu tot pattas ziet u mode van grote sterren als Madonna en Beyoncé. Of bekijk de werken van één van de beroemdste schilders van Nederland: Piet Mondriaan in de tentoonstelling Mondriaan & De Stijl. Er is genoeg te zien en te doen, ook voor kinderen.

De avond wordt afgesloten met een gezellig drankje en hapje in de Tuinzaal voordat de bussen u weer naar huis brengen.

☛ Monet schilderde vaak in afzondering. Sluit aan bij de workshop De kunst van het gesprek

☛ Geniet van muzikale optredens en gezelligheid

☛ Ga samen met uw (buurt)kinderen creatief aan de slag in het Familieatelier

☛ Ontdek samen met uw (buurt)kinderen Wonderkamers en speel de game 

☛ Vervoer, toegang, activiteiten en een hapje en drankje zijn helemaal gratis en iedereen is welkom!Gemeentemuseum wordt Kunstmuseum Den Haag

Vanaf oktober 2019 heet het Gemeentemuseum Kunstmuseum Den Haag. Het Kunstmuseum brengt kunst dichtbij. Omdat kunst het leven mooier maakt, energie geeft en troost biedt. Dat willen we met iedereen delen. We hopen u te mogen begroeten!De wijkvereniging inventariseert of er busvervoer gewenst is (met opstapplaats omgeving Willem Royaardsplein of Jozef Israëlsplein). Iedereen kan op de 20e november naar het Gemeentemuseum – alleen als men gebruik van vervoer wil maken dan moet men zich registeren.

Bij voldoende belangstelling (ongeveer 40 aanmeldingen) wordt er dan een bus geregeld. Vul a.u.b. het formulier hieronder in als u gebruik wilt maken van busvervoer.
Geen opmerkingen: