Zevende vestiging voor Zein International Childcare

Bij aanvang van het nieuwe schooljaar 2019-2020 opende Zein International Childcare ‘The Pines’ – hun zevende vestiging, in dit geval voor naschoolse opvang. Hier ligt voor de kinderen de nadruk ligt op het ontdekken van verschillende sporten aangezien deze nieuwe locatie zich bevindt op het multi-disciplinaire terrein van Tennis Park WW in Benoordenhout.

De afgelopen jaren blijft het aantal internationale families in Den Haag toenemen, hetgeen ook resulteert in een groeiend aantal internationale basisschoolleerlingen. Met de opening van de nieuwe vestiging komt de internationale kinderopvangorganisatie tegemoet aan de vraag naar internationale naschoolse opvang in de Haagse regio.
Tennis Park WW & Zein International Childcare
Ngozi Uche, Managing Director Zein International Childcare: “Het naschoolse opvangprogramma van The Pines biedt basisschoolleerlingen een fijn en leuk vervolg van hun schooldag – niet omdat dat bestaat uit een scala van activiteiten, maar ook omdat hier
kennis kan worden gemaakt met verschillende sportdisciplines. The Pines is namelijk de perfecte uitvalsbasis voor jonge sportliefhebbers aangezien de aangeboden sportfaciliteiten op Tennis Park WW straks ook worden opgenomen het naschoolse programma. Maar wat ons écht onderscheidt is ons pedagogisch beleid dat zich focust op sociaal-emotionele competenties en de eigenheid van ieder kind onder onze hoede. Samen met een team van gepassioneerde professionals die nagenoeg allemaal een internationale achtergrond hebben, streven we er elke dag naar om om voor de kinderen een internationale omgeving te creëren waarin ze zich veilig en thuis voelen na een lange dag op school. Daarom zal ‘The Pines’ smaakvol worden ingericht met bijvoorbeeld naturel kleuren, warme verlichting, gedeelten met zachte vloerbedekking en comfortabele houten meubels – alles om dezelfde gastvrijheid uit te stralen als op onze andere locaties.”

Ophalen bij Haagsche Schoolvereeniging
Voor de nieuwe Zein locatie zullen leerlingen van de internationale afdelingen van de Haagsche Schoolvereeniging (HSV) na schooltijd worden opgehaald om daarna hun weg te vervolgen naar The Pines met eigen busvervoer.

Partnerscholen
Met de opening van The Pines bedient Zein International Childcare nagenoeg alle international bassischolen in de regio: de Haagsche Schoolvereeniging, The British School in The Netherlands, The International School of The Hague, Lycée Français en The European School The Hague. Hoewel Zein gedurende de reguliere schooldagen exclusief
leerlingen van hun partnerscholen opvangt, zijn hun Holiday Camps tijdens de schoolvakanties wel voor alle naar de basisschoolgaande kinderen geopend.

Over Zein International Childcare
Sinds de oprichting zo’n twaalf jaar geleden is Zein International Childcare uitgegroeid tot marktleider in de internationale kinderopvang in Nederland. De kinderopvangorganisatie biedt dagopvang, peuterspeelzaal, naschoolse opvang en vakantieopvang aan. Met een sterke focus op het ontzorgen van internationale gezinnen, opereert Zein zowel onafhankelijk als in samenwerking met alle internationale scholen in de Haagse regio.

Geen opmerkingen: