GRATIS proefles stijldansenAl een nieuw voornemen voor 2020? Kom naar de GRATIS proefles stijldansen van dansvereniging Davora op dinsdag 7 januari van 19.00 tot 20.30 uur.

Ben je beginner, gevorderde, vergevorderde of topklasse het maakt niet uit, je wordt ingedeeld op jouw niveau. Er worden namelijk op alle niveaus door een professionele dansleraar met zijn assistente lessen gegeven in:
  • Ballroom (Engelse wals – Weense Wals – Quickstep –  Slowfox – Tango)
  • Latin       (Chachacha – Rumba – Paso Doble – Jive – Samba)
In het eerste jaar leren beginners de Quickstep, de Engelse wals, de Tango, de Rumba, de Chachacha en de Jive.
Naast danslessen organiseert de Davora dansvereniging regelmatig ook bals en dansavonden met live muziek. Hier kan je leuke sociale contacten opdoen. Ook niet leden zijn hier van harte welkom, maar indien je lid bent, betaal je uiteraard wel een lagere prijs.

Om aan de lessen deel te kunnen nemen, moet je wel lid worden van onze vereniging. De kosten daarvoor bedragen € 12,50 per jaar. Omdat wij een vereniging zijn, welke alleen uit vrijwilligers bestaat, bedragen de lesgelden echter maar € 6,00 per dansles.

Danspartner gezochtSchrijf je hiervoor in via het inschrijfformulier op de website. Heb je geen danspartner, bekijk dan deze pagina en schrijf je dan in: Danspartner gezocht. Wij kunnen niets garanderen, maar wij zetten je dan in ons interne bestand “danspartner gezocht” of zoeken tijdens de proefles naar een geschikte danspartner.

Locatie
De danslessen en leuke stijldansavonden worden gehouden in het mooie vernieuwde clubgebouw van VUC aan het Kleine Loo 1 in Den Haag.

Vragen?
Stuur dan een bericht naar ons mailadres info@davora.nl Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Geen opmerkingen: