Uitnodiging Waardevol Wonen

Symposium Waardevol Wonen
Vrijdag 29 november 2019

aanvang: 14.00u (inloop 13.30u)
einde: 17.00u (waarna borrel)
deelname: gratis
locatie: Résidence Château Bleu, Leidsestraatweg 15, 2594 BA Den Haag¹

Résidence Château Bleu 1969 -2019 Ter gelegenheid van haar 50-jarig jubileum organiseert Résidence Château Bleu het symposium ‘Waardevol Wonen’, over innovatie van woonvormen en -gemeenschappen, en over recente ontwikkelingen in leefstijlen, woonservices en bouwtechniek. Op welke wijze kunnen vitaliteit, duurzaamheid en gezondheid worden bevorderd?
De voorgestelde innovaties hebben vooral betrekking op Château Bleu, maar kunnen natuurlijk ook elders worden toegepast. Het symposium biedt concrete handvatten om het alledaagse wonen te verheffen tot levenskunst.

PROGRAMMA

1. drs. Edzard Hoyng – dagvoorzitter (onafhankelijk marketingprofessional). Hij zal vooral aandacht schenken aan recente ontwikkelingen in leefstijlen en woonwensen in Nederland. Welke verbeteringen zijn doorgevoerd sinds het symposium ‘Toekomst van de serviceflat’² van vijf jaar geleden?

2. ir. Paul Corbey (architect en vastgoedadviseur). Hij zal de horizon van de deelnemers verbreden: hoe gaat men elders om met isolatietechnieken en energie-bronnen? Welke mogelijkheden biedt de toekomst?

3. ir. Jorick Beijer (urbanist en founding partner van Blossity). Hij concentreert zich op de sociale aspecten van het wonen: optimalisering van de services en effectiever gebruik van gemeenschappelijke ruimten. Hij is kenner van trends en toekomstperspectieven op het terrein van co-living, wereldwijd.

4. Forumdiscussie o.l.v. dagvoorzitter Edzard Hoyng.

U bent van harte welkom! Gezien het beperkte aantal plaatsen vragen wij u om ruim van tevoren te reserveren. Dat kan per mail: chateaubleu2019@gmail.com of telefoon: 070-3832860.

Over Château Bleu

Résidence Château Bleu is een van de meest vitale woonhotels in Den Haag. Zowel jonge als oudere bewoners - en hun introducés - kunnen gebruikmaken van uiteenlopende voorzieningen zoals een fitnessruimte, een restaurant en een fraaie tuin.
Mede vanwege de schitterende locatie – in het Haagse Bos, dichtbij de belangrijkste uitvalswegen van Den Haag en toch vlak bij het centrum - biedt Château Bleu prachtige kansen voor waardevol wonen. Laat u inspireren door dit thema en ga met ons in gesprek!

Dit symposium wordt mede mogelijk gemaakt door:


¹ De tekening bovenaan de pagina komt uit de verkoopbrochure van 1969 en werd dus gemaakt voordat de bouw klaar was.
² Symposium ‘Toekomst van de serviceflat’, Résidence Château Bleu, 4 november 2015, ISBN 97890 76768 632.

Geen opmerkingen: