3 november: wijkbijeenkomst over energie

zonnepanelen, Duursaam

Wie goed op de hoogte wil zijn en blijven over alles wat met energie te maken heeft, gaat op woensdagavond 3 november naar de (fysieke) bijeenkomst voor wijkgenoten van DuurSaam Benoordenhout.

De bijeenkomst start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en duurt tot 21.30 uur.   Plaats: ANWB gebouw.

‘Wijk Warmte Visie’ en overige informatie

Er is aandacht voor de ‘Wijk Warmte Visie’, waarin staat hoe het Benoordenhout in de toekomst van aardgas over kan gaan op duurzame warmte en wat de wijkbewoners hierbij belangrijk vinden. Deze visie is recent gedeeld met de gemeente. De gemeente heeft op haar beurt aangegeven hoe zij de energietransitie voor onze wijk ziet. Tijdens deze wijkbijeenkomst licht DuurSaam Benoordenhout de ontwikkelingen toe en gaat ze hierover graag met u in gesprek.

Tips voor verduurzamen, besparen; nieuwe ontwikkelingen en plannen

Daarnaast is er volop informatie over verduurzaming van uw woning: energiebesparingsmogelijkheden voor uw huis of uw VvE, onze collectieve zonnepanelen- actie, en de huidige en toekomstige technische mogelijkheden op het gebied van verduurzaming.

Aanmelden

Aanmelden kan via een email naar:  info@duursaambenoordenhout.nl  

Vanwege Corona vragen we u om een geldig Coronabewijs mee te nemen. Voor meer informatie: https://duursaambenoordenhout.nl/elke-wijk-een-energieplan/

 

Vorig artikelHoutverkoopdag Haagse Bos
Volgend artikelCCB Nieuwsbrief voor november, december