Afgelasting CCB excursies in maart en april

Landgoed Clingendael
Foto: 070fotograaf - Frank van der Leer

contact-club-benoordenhoutEr zijn voor de CCB-excursies in maart en april opeens minstens 50% minder aanmeldingen, terwijl gewoonlijk de excursies vrijwel of helemaal volgeboekt zijn (met vaak nog een wachtlijst). De bestuurscommissie van de CCB denkt dat dit komt door de – begrijpelijke – zorg over het Corona-virus.

Door het veel te kleine aantal aanmeldingen lijdt de CCB per excursie een forse financiële strop, tenzij die excursies worden geannuleerd. Daarom heeft de bestuurscommissie tot haar grote spijt moeten besluiten de verdere CCB-excursies in maart en april (dus naar Hoorn, Leeuwarden, Noordwijk en het Oranjehotel in Den Haag) te schrappen. Wij vinden dit heel erg jammer, maar willen niet dat de CCB keer op keer met een forse financiële strop blijft zitten.

Degenen die zich al voor een excursie hadden opgegeven, is al persoonlijk bericht dat die excursie niet doorgaat. Zij hebben hun bijdrage daarvoor ook al terugontvangen.

Wij hopen zeer dat de excursies na 1 mei wel weer kunnen doorgaan. Maar als op dat moment het Corona-virus hier nog niet uitgewoed is, is dat onwaarschijnlijk. De bestuurscommissie zal hierover in de komende CCB-Nieuwsbrief, die medio april verschijnt, meer informatie geven.

De in maart en april geplande lezingen gaan vooralsnog wel door, b.v. de lezing van de Hersenstichting over ‘Geheugen en vergeten’ op 12 maart (14.30-16.30 in het Benoordenhuis) en de Pannenkoekenmaaltijd in Chateau Bleu op 28 maart. Maar op dit moment is – tot onze spijt – natuurlijk niets zeker.

Jan van Kreveld, namens de Bestuurscommissie van de CCB
Tel. 06-47787109

Vorig artikelBOOMING B’BENOORDENHOUT
Volgend artikelCCB-Lezing vandaag = uitgesteld!