BOOMING B’BENOORDENHOUT

BOOMING B’BENOORDENHOUT

Uitnodiging voor de negenenzestigste wijkborrel THE SIXTIES op donderdag 5 maart aanstaande, aanvang 17.00 uur in “café” Paul Gabriël (Paul Gabriëlstraat sixty).

Er hangen veranderingen in de lucht. Het is mogelijk dat onze borrel-locatie binnenkort in andere handen overgaat. Het kan zijn dat dit onze laatste borrel aldaar is. Naar wij hopen is er aanstaande donderdag meer duidelijkheid. Gezien de maandelijkse opzet kan eenieder insteken zoals het hem of haar uitkomt. Voor alle duidelijkheid: de borrel is voor alle wijkbewoners, maar de nadruk ligt op 50-plus. Mochten vrienden/wijkbewoners belangstelling hebben neem hen mee.

Ons streven is om tijdens iedere borrel een podium te bieden aan een wijkbewoner. Wij denken aan korte intermezzo’s van live muziek, voordrachten van gedichten, een boeiend kortverhaal etc. ter versterking van het café-gevoel en ter stimulering van de kunsten die onze cafés voor wat dat betreft zo mager doen afsteken bij vele andere culturen. Tijdens elke borrel zijn er altijd wat hapjes die enige kosten met zich meebrengen vandaar het verzoek om een kleine financiële bijdrage. Er staat bij de ingang daarvoor een collecte doos. Bij voorbaat onze dank.

De vele belangstellenden voor een kort edoch indringend optreden kunnen contact opnemen met Jaap de Schepper (jdschepper@casema.nl)

Tot de volgende Sixties!
Anita Kuiken
Bep Bierlaagh
Jaap IJssel de Schepper

Vorig artikelWorkshop omgaan met hangjongeren
Volgend artikelAfgelasting CCB excursies in maart en april