CCB-lezing “De kunst ligt op straat”

Voorbeeld van Street Art. Foto: Street Art The Hague

Op woensdag 20 oktober om 15.00 uur geeft kunsthistorica Marjolijn van Delft voor de CCB een Zoom-lezing, onder de titel ‘De kunst ligt op straat’. Bij deze lezing kijkt u naar kunst die iedereen vaak snel voor­bijloopt of voorbijrijdt, maar die juist heel leuk en ook bijzonder is: Street Art.

De periode van corona heeft veel beperkingen opgelegd maar ook gezorgd voor verruiming. Tijdens de pandemie is veel gewandeld. Juist als je loopt, zie je – mits je goed kijkt – heel veel. Een aantal kunstenaars in Den Haag heeft de opdracht gekregen om de saaie omgeving in de Binckhorst wat op te vrolijken en … het resultaat mag er zijn. Tijdens een ‘wandeling’ vanuit uw stoel via uw laptop, notebook of computer zult u onder begeleiding van Marjolijn van Delft een kleurrijke middag beleven.

Aanmelden

De lezing is gratis voor CCB-leden. Bent u geen lid, dan kunt u deelnemen door het sturen van een e-mail:penningmeesterccb@wvbn.nl

Maak tegelijk € 5,- over naar: NL49 INGB 00005 5177 59 t.n.v. de ContactClub Benoordenhout Evenementen Den Haag. Vermeld de titel van de lezing en uw naam. U ontvangt tijdig een ‘link’ voor deelname. Voor meer informatie belt u naar Gerrit van Straalen, 070-3268822.

Vorig artikelInformatiemiddag ‘Seniorvriendelijk Benoordenhout’
Volgend artikelWensen voor een stadsbank? Laat van u horen!