CCB Nieuwsbrief voor november, december

Azteken zonnesteen. Foto: Museum Volkenkunde Leiden

De leden van ContactClub Benoordenhout kunnen zich verheugen op een boeiend en divers programma voor de laatste maanden van dit jaar. Wat dacht u van een excursie naar ‘Vogelpracht’, de tentoonstelling in het Teylers Museum in Haarlem. Ook Museum Volkenkunde in Leiden wordt bezocht. Daar kunnen de leden zich onderdompelen in de pracht van de tentoonstelling ‘Azteken’. Dan staan er nog twee lezingen op het programma: ‘Van Indonesische Urn tot Indisch Monument’ door Elsbeth Locher-Scholten, en ‘Een wereld met twee supermachten; O Europa! let op uw saeck’ door Jaap de Hoop Scheffer. En tot slot noemen we een diner en een lunch in kerstsfeer.

Achtergrondinformatie en praktische details vindt u in de Nieuwsbrief: klik op                 CCB Nieuwsbrief november-december pdf

Lid worden?

De activiteiten van de ContactClub staan open voor leden en donateurs. Leden moeten woonachtig zijn in het Benoordenhout; geïnteresseerden buiten deze wijk kunnen donateur worden. Voor allen geldt: het lidmaatschap van de CCB gaat samen met dat van de wijkvereniging. Dat betekent dat u contributie betaalt van € 9,50 per persoon per jaar  voor de CCB én € 12,50 voor de Wijkvereniging. Aanmelden als lid kan via Mirjam Kroemer. Per e-mail: mirjam.kroemer@wvbn.nl, per telefoon 070-3240307.

 

 

Vorig artikel3 november: wijkbijeenkomst over energie
Volgend artikelDoe mee met ‘Gluren bij de buren’ op 3-7-2022