CCB Zoom-lezing over Paula Rego

CCB contact-club-benoordenhout

Op 20 januari om 15.00 uur verzorgt Monique Varma een lezing over de overzichtstentoonstelling van Paula Rego in het Kunstmuseum. Vanwege de coronamaatregelen betreft het een lezing via zoom. Monique Varma leidt ons op haar bekende informatieve en enthousiaste manier door de overzichtstentoonstelling. Zij is al lang kunsthistorica en museumgids in diverse Haagse musea. Vorig jaar heeft ze ook een aantal zeer gewaardeerde lezingen voor de CCB verzorgd.

Paula Rego
Paula Rego, in 1935 in Portugal geboren, woont in Engeland. Daar is ze uitgegroeid tot een van de grootste sterren van de hedendaagse schilderkunst. Rego kreeg in de jaren 2019-2020 solotentoonstellingen in het Musée de l’Orangerie te Parijs, de MK Gallery in Engeland, de National Galleries of Scotland en het Presidentieel Museum Palácio de Belém te Lissabon.

Tot 20 maart is Rego’s tot dusverre grootste overzichtstentoonstelling te zien in het Haagse Kunstmuseum, dat hiervoor samenwerkt met de Tate Gallery in London.

Aanmelden
Aanmelden: de lezing is gratis voor CCB-leden. Anderen kunnen ook deelnemen: meld u per e-mail aan via straalg@kpnmail.nl én maak € 5,- over naar NL49 INGB 00005 5177 59 t.n.v. de ContactClub Benoordenhout Evenementen Den Haag. Vermeld duidelijk de naam van de lezing en de naam van de deelnemer. Vervolgens ontvangt u van Gerrit van Straalen de ‘link’ naar deze Zoom-lezing. Hij kan u ook verdere informatie geven, tel. 070-3268822.

Vorig artikelEnquête sociale cohesie in Benoordenhout
Volgend artikelA walk at Clingendael