Complete archief van het wijkblad nu digitaal

U leest het goed: alle jaargangen, dat wil zeggen 45, van Wijkblad Benoordenhout zijn nu digitaal te raadplegen via deze website. De eerste uitgave van het blad verscheen in april 1977. Ook toen al was het doel wijkbewoners meer te betrekken bij wat er speelt in de wijk door informatie te verstrekken en door bewoners aan het woord te laten.
Een duik in het archief wordt daardoor een klein avontuur. U komt berichten tegen over kwesties die u al lang vergeten was. Terwijl sommige verhalen van jaren geleden ook gisteren geschreven konden zijn. Datzelfde geldt overigens ook voor de advertenties die u tegenkomt. Kortom, bent u nieuwsgierig naar wat zich de laatste 45 jaren in onze wijk heeft afgespeeld, neem dan een kijkje in het archief.

Hoe en wat

Boven aan de pagina van deze website vindt u de noemer ‘wijkblad’. Als u daarop klikt, verschijnt een klein venster. Daarin klikt u op ‘archief wijkbladen’. Nu verschijnt een overzicht van alle uitgaven die in de voorbije jaren zijn verschenen. Klik op een jaartal of het omslag van een wijkblad en bladeren maar.

Dit is een directe link naar het wijkbladen archief.

Vorig artikelWijkblad nr. 3 verschenen
Volgend artikelCCB 55+ Nieuwsbrief augustus en september