De schat van Sinterklaas

sinterklaas

De traditionele intocht van Sinterklaas kon dit jaar niet doorgaan. Vanwege zijn ver gevorderde leeftijd wilde Sint zich netjes aan de RIVM maatregelen houden. Maar … positief als hij is, heeft hij een spannend spel bedacht. Dat deed hij samen met pieten en hulppieten uit de wijkvereniging en Biz Hoytema. Tot 5 december kunnen kinderen en hun (groot)ouders het spel spelen.

Met de schatkaart door de wijk

Op verschillende scholen in de wijk zijn schatkaarten uitgedeeld. De kaart wijst de weg naar letters die de pieten op verschillende plekken in de wijk hebben geplaatst. Op elke plek moet ook een kleine opdracht worden uitgevoerd. Wie alle letters heeft gevonden en ook alle opdrachten goed heeft uitgevoerd, ontvangt aan het einde van de tocht een mooie verrassing!

Vlag

Om in de juiste sfeer te komen stelt het Sinterklaas Comité ‘Welkom Sinterklaas’ vlaggen beschikbaar. Wilt u zo’n vlag aan uw vlaggenstok of balkon laten wapperen? Mail dan naar sinterklaas@wvbn.nl Snelheid is geboden, want de voorraad is beperkt.

Vorig artikelIdee voor de wijk? Dien uw plan in!
Volgend artikelZorgen over het Malieveld als evenemententerrein

3 REACTIES

 1. Voor zover ik weet, zijn er op de Montessorischool Waalsdorp (nog) geen schatkaarten uitgedeeld. Is er ook een andere manier waarop mijn kinderen aan die schatkaarten kunnen komen?

  Met vriendelijke groet, Erno Olie

 2. Beste Erno, dit zijn de adressen waar de schatkaarten zijn op te halen:
  Le Petit Quartier: Van Hoytemastraat 96
  De Bakery: Willem Royaardsplein 24
  Snijder Bloemen: Van Hogenhoucklaan 79d
  Op de Weis: Weissenbruchstraat 39
  Veel plezier!

Reacties zijn gesloten.