Doe mee met ‘Gluren bij de buren’ op 3-7-2022

‘Gluren bij de Buren’ is een landelijk, jaarlijks terugkerend cultureel evenement dat plaats vindt in huizen van wijkbewoners. Huiskamers vormen gedurende een middag het podium en decor voor optredens van lokale artiesten. Dat kan een zanger zijn, maar ook een voordrachtskunstenaar, violist, cabaretier of danser. De artiesten verzorgen gedurende de middag drie optredens van een half uur. Bezoekers uit de buurt geven na afloop een vrijwillige bijdrage.

Let op!

‘Gluren bij de Buren’ is verzet naar zondag 3 juli 2022 van 13.00 – 18.00 uur. De oorspronkelijke datum van 13 februari vervalt vanwege de coronamaatregelen.

Meedoen

De Cultuurcommissie van Benoordenhout roept gastheren/vrouwen en artiesten uit de wijk op zich aan te melden voor deelname.

Aanmelden locatie voor 22 mei
Bent u een geboren host, wilt u (nieuwe) wijkgenoten ontmoeten, stelt u graag uw huiskamer open voor een optreden, of bent u gewoon benieuwd hoe uw huiskamer eruit ziet als podium? Voor meer informatie en voor het aanmeldingsformulier kunt u terecht op  www.glurenbijdeburen.nl

Aanmelden optreden voor 22 mei 
Wilt u nieuw werk uitproberen, podiumervaring opdoen, optreden in intieme setting of bent u gewoon op zoek naar een plek waar u uw podiumkunsten mag vertonen? Voor meer informatie en voor het aanmeldingsformulier kunt u terecht op www.glurenbijdeburen.nl

 

 

 

Vorig artikelCCB Nieuwsbrief voor november, december
Volgend artikelSinterklaas komt naar onze wijk