Geen Terras Sans Soucis op 2 augustus

Het op woensdag 2 augustus geplande Terras Sans Soucis op de hoek Jozef Israëlsplein/ Jozef Israëlslaan zal vanwege de voorspelde regen helaas niet doorgaan. Deze locatie staat nu op het programma voor donderdag 21 september.

Het terras wordt ook op andere data en locaties in Benoordenhout georganiseerd; u bent daar vanzelfsprekend ook welkom: woensdag 16 augustus, tegenover Ridderlaan 101, woensdag 23 augustus hoek Oostduinlaan/Waalsdorperweg, woensdag 6 september hoek Cees Laseurlaan/Theo Mann-Bouwmeesterlaan, woensdag 13 september kruising Laan van Clingendael/Breitnerlaan. Al deze data is Wijkz er van 14.00 tot 16.30 uur.

Koffie/thee met een kleine versnapering en een goed gesprek. Jaap de Wit van Stichting Wijkz nodigt u uit op het plein in de buurt van Breitnerlaan 94. Jaap wil graag met u praten over hoe het gaat in uw buurt en wat Wijkz en de bewoners gezamenlijk kunnen doen aan de bestrijding van eenzaamheid. Bij vragen over bijvoorbeeld (mantel)zorg, welzijn, gemeentelijk beleid, of de lief- en leedstraten kan Jaap u op weg helpen naar de antwoorden.

Indien u vragen heeft over deze uitnodiging dan kunt u contact opnemen met Jaap de Wit van stichting Wijkz, j.dewit@wijkz.nl, 06 1904 4457.

Vorig artikelWijkCafe
Volgend artikelNieuwsbrief CCB augustus 2023