Gratis jeugd clinics tijdens Dutch Surffestival

Tijdens het Dutch Surffestival van 16 tot en met 24 oktober kan de Haagse jeugd deelnemen aan een aantal gratis clinics. Duik de zee in en maak kennis met een nieuwe sport! Om mee te kunnen doen aan de clinics is het bezit van zwemdiploma A&B verplicht. Alle benodigde spullen zijn aanwezig maar een eigen wetsuit meenemen mag altijd.

Clinics

Surfen – Altijd als eens willen leren surfen? Tijdens de Kennismakingsclinic Golfsurfen leer je hoe je moet je peddelen, hoe je op je board moet staan en pak jij je eerste golf! Deze clinic wordt dagelijks gratis aangeboden.

Kiteborden – Lijkt kiteboarden je helemaal te gek? Kom dan naar de Kennismakingsclinic Powerkiten! Hier ga je leren om zo’n grote kite in de lucht te houden en te besturen. Dit is de eerste stap om een echte kiteboarder te kunnen worden. Deze clinic wordt dagelijks gratis aangeboden.

Suppen –  Ben je meer fan van suppen? Dan kun je terecht bij de Kennismakingsclinic Suppen. Hoe houd je je balans op het water en hoe kom je vooruit en de bocht om? Je leert het allemaal tijdens deze leuke clinic! Geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Deze clinic wordt op 20 oktober gratis aangeboden.

Zwemmen – Is zwemmen echt jouw ding? Tijdens de Kennismakingsclinic ABZee Zwemmen duik je met ervaren instructeurs de zee in. Die leert je alles hoe je veilig in zee kunt zwemmen en wat je moet doen als jij of iemand anders in de problemen komt. Geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Deze clinic wordt op 16 oktober gratis aangeboden.

Aanmelden

De clinics kunnen geboekt worden via de website www.dutchsurffestival.nl. Onder de kop ‘Activiteiten en Clinics’ op de website kun je alle clinics vinden. Hier zullen ook nog regelmatig clinics aan worden toegevoegd. Niets is namelijk zo veranderlijk als het weer, behalve activiteiten die afhankelijk zijn van het weer…

Om een clinic te boeken moeten de deelnemers een eversport account aanmaken (kom je vanzelf op terecht en is binnen 1 min gedaan). Klik op de clinic die je wilt boeken. Als je voor een hele groep wilt boeken stuur dan een e-mail naar info@dutchsurffestival.nl.

Onder de prijs staat ‘Voucher toevoegen’. Vul daar de code: DENHAAGSURF. Met deze code zijn de kennismakingsclinics voor het powerkiten en golfsurfen gratis. Dat geldt ook voor de clinic zeezwemmen op 16 oktober en suppen op 20 oktober.

Locatie

Alle clinics starten vanaf het Beach Stadium. Zorg dat je altijd 15 minuten voor aanvang van de clinic aanwezig bent. Locatie: Strandweg 4, Den Haag.                                        Het volledige programma is te vinden op www.dutchsurffestival.nl

 

 

 

Vorig artikelArchitectural walk with Marcel Teunissen
Volgend artikelInformatiemiddag ‘Seniorvriendelijk Benoordenhout’