Idee voor de wijk? Dien uw plan in!

Neuhuyskade kinderen met vlot
Foto: 070fotograaf, Frank van der Leer

Misschien staat er al iets op uw wensenlijst, maar u kunt ook uw fantasie de vrije loop laten. Heeft u een plan waar onze wijk beter van wordt? Grijp dan nu uw kans. De gemeente stelt € 40.000,- beschikbaar voor de uitvoering van plannen in het Benoordenhout, die aansluiten bij een van de volgende thema’s: sport & spel, op straat, groen, overig.

Werkwijze

Dien vóór maandag 14 december uw plan in via www.benoordenhoutbegroot.denhaag.nl Voer campagne in de wijk zodat uw plan vóór maandag 21 december minimaal 15 likes krijgt. Dan bekijkt de gemeente of het plan haalbaar is. Alle plannen die de haalbaarheidstoets doorstaan, verschijnen op maandag 15 februari 2021 op bovengenoemde site. Bewoners kunnen dan een stem uitbrengen. De plannen met de meeste stemmen die samen binnen het budget van € 40.000,- passen, worden binnen een jaar uitgevoerd. De bekendmaking van de winnaar(s) is op 22 maart.

Meer informatie

Details over het project leest u op www.benoordenhoutbegroot.denhaag.nl Is het voor u niet mogelijk een plan online in te dienen? Neem dan contact op met de projectleider, David Lijdsman; telefoon 06 – 501 603 06.

 

Vorig artikelNieuwe site: spil van de wijk
Volgend artikelDe schat van Sinterklaas