Jaap de Hoop Scheffer in de Duinzichtkerk

Op zondag 22 mei om 16.00 uur gaat predikant Ad van Nieuwpoort in gesprek met Jaap de Hoop Scheffer over wat zich deze dagen op het Europees continent afspeelt. Thema voor deze bijeenkomst is een variatie op de gedenkklanken van Valerius: ‘Europa Let Op U Saeck!’. Jaap de Hoop Scheffer is als voormalig Minister van Buitenlandse Zaken en voormalig Secretaris-Generaal van de NAVO als geen ander in staat om op enige afstand te duiden voor welke opdracht Europa in deze tijd staat. Deze middag zal het gesprek zich toespitsten op wat de consequenties kunnen zijn van de oorlog op ons continent.

Dit gesprek vindt plaats in het kader van de Duinzichtgesprekken, een serie gesprekken op de zondagmiddag in de Duinzichtkerk met mensen die op dit moment een belangrijke rol spelen in het publieke debat. Doel van deze gesprekken is om reflectie te bevorderen over de grote vragen van vandaag.

Zondag 22 mei van 16 – 17.30 uur, Duinzichtkerk, Van Hogenhoucklaan 89, Den Haag.  Met muzikale medewerking van Amos Osterhaus aan de vleugel en na afloop Meet&Greet op het plein. Toegang: uw gift.

Reserveren via de website www.duinzichtkerk.nl

 

Vorig artikelWijkCafé op 5 mei
Volgend artikelOmroep West belicht het Emma-monument