Jongeren en RIVM instructies

Foto: 070fotograaf - Frank van der Leer

Jongeren in het Benoordenhout die zich niet houden aan de RIVM instructies

De politie surveilleert regelmatig in onze wijk en heeft geconstateerd dat er, voornamelijk in het Rosarium en winkelcentrum Duinzigt, veel jongeren zijn die te dicht op elkaar in de wijk ‘hangen’ en de richtlijnen van de RIVM niet in acht nemen.

politie-logoVan een flink aantal jeugdigen is inmiddels, na een eerdere waarschuwing door de politie, de naam genoteerd. Hierna kan het krijgen van een boete van € 399,00 de vervolgstap zijn. Hierbij dan ook een dringend verzoek aan de ouders om de kinderen zo veel mogelijk binnenshuis te houden en de RIVM-richtlijnen onder de aandacht te brengen.

Indien er sprake is van overlast dat blijven melden bij onze wijkagent peter.hoogeveen@politie.nl,voor jeugd specifiek robin.bleijenberg@politie.nl, bellen kan ook op 0900-8844 dan wel 0800-7000 (meld misdaad anoniem).

Alarmnummer voor spoedeisende zaken is 112 (bijvoorbeeld: brand, misdrijf, noodzaak voor dringende medische hulp etc.). Overigens bij overlast niet wachten met melden want op later tijdstip wordt er een notitie van gemaakt zonder actie. Bij een actuele melding kan het zijn dat de politie in de buurt is en direct actie neemt. Zo is het ook bij de autospiegels gegaan.

Vorig artikelHerontwikkeling ANWB-terrein
Volgend artikelBenoordenhuis tot nader bericht gesloten