Lentewandeling door de wijk

Vrolijk pasen sculpturen

Niets mooiers dan de komst van het voorjaar te vieren met een wandeling door de eigen wijk. Dit keer wordt dat extra aantrekkelijk: van 25 maart tot en met 10 april is het Benoordenhout letterlijk opgefleurd met vier bijzondere bloembakken. Drie bloemisten uit de wijk vullen elk op eigen wijze de bakken. Bovendien wordt in elke bak een mooie sculptuur geplaatst.

Maak tekeningen en foto’s

Alle reden dus voor een wandeling om dit fraais te bewonderen. Houd daarbij gepaste afstand en vermijd drukke plaatsen. Geniet onderweg van koffie of een ijsje. Neem potlood en papier mee en natuurlijk ook uw camera. Wel vragen we u met klem niet op of in de bakken te gaan staan en de bloemen en beelden niet aan te raken. Wilt u uw tekeningen of foto’s publiceren op social media, dan graag met #PasenBNH21. Zo kunnen nog meer mensen genieten van het voorjaar!

Waar vindt u dit fraais?

Van Hoytemaplein     – ontwerp Pure Flowers
Jozef Israëlsplein       – ontwerp Pure Flowers
Willem Royaardsplein – ontwerp De Bloemendoos
Van Hogenhoucklaan / Soutelandelaan – ontwerp Snijder Bloemen

Paasfolder voor kinderen

Er is een kleurige folder gemaakt, waarmee kinderen zich kunnen vermaken. Maak een puzzel, ga door een doolhof, knip en plak een raamdecoratie of een paashaas, en test je kennis over de wijk. De folder is gratis op te halen op de volgende adressen in de wijk:
Le Petit Quartier, Michel, Op de Weis, Bitterkoud, De Bakery.

Tot slot: heeft u genoten van deze lenteactiviteit? De wijkverenging is op zoek naar vrijwilligers en sponsoren die vergelijkbare activiteiten mede mogelijk kunnen maken. Informeer naar de mogelijkheden via vrijwilligers@wvbn.nl
U helpt natuurlijk ook door lid te worden van de wijkverenging: leden@wvbn.nl

Vorig artikelDiepte kruipruimte bepaalt hulp
Volgend artikelDuurSaam Benoordenhout zoekt bestuursleden