Mantelzorgers gezocht

Landgoed Clingendael
Foto: 070fotograaf - Frank van der Leer

Mantelzorgers gezocht voor een korte enquête vanuit de gemeente over ondersteuning

De gemeente Den Haag laat deze zomer een onderzoek uitvoeren naar de ondersteuning van mantelzorgers. PEP helpt daarbij. De gemeente vindt het belangrijk dat mantelzorgers goede hulp en ondersteuning krijgen als ze dat nodig hebben.

Bij ondersteuning kan je denken aan vormen van respijtzorg en logeerweekenden, maar ook aan bijvoorbeeld lotgenotencontact en trainingen. De vraag is welk ondersteuningsaanbod er is voor mantelzorgers en of mantelzorgers daarmee voldoende geholpen zijn. Kortom: past het aanbod bij de behoefte van de mantelzorger? Of moet er iets veranderen?

De resultaten van dit onderzoek worden gebruikt om tot een nieuwe subsidieregeling te komen. De gemeente roept alle mantelzorgers op om deze korte enquête over ondersteuning in te vullen, zodat zij een goed beeld krijgt van wat mantelzorgers nodig hebben.

De enquête is te vinden door op deze link te klikken. Het invullen is anoniem en kost ongeveer 5-10 minuten. De enquête is in te vullen t/m 31 augustus 2020. Veel dank alvast voor uw bijdrage!

Vorig artikelMinister geeft een reactie
Volgend artikelStijldansen gaat weer beginnen