Zaterdag 25 september: Minifestival ‘Meer muziek in het Bos!’

Dr. Walther Boer was de laatste dirigent van de Tent in het Bosch. Het veldje waar de Tent stond heet sinds een aantal jaren de Walther Boerweide.

Het is feest in Den Haag. Het Bataafs Symfonie Orkest en muziektheatergezelschap Kunst voor het Volk zijn namelijk 100 jaar geworden. En wie jarig is trakteert! Daarom organiseren we voor iedereen die onze verjaardag wil meevieren een mini festival.        Datum en tijd: zaterdag 25 september van 13.00 – 17.00 uur.                                                             Plaats: de Walther Boerweide in het Haagse Bos.

Meer Muziek in het Bos is een middag vol muziek van vroeger en nu. Iedereen kan naar hartenlust meeswingen en -zingen. We zetten alle (bijna) 100-jarige inwoners van Den Haag in het zonnetje! De twee jarige orkesten zullen apart en samen optreden. Verder geeft het professionele muziektheater gezelschap ‘Neo-fanfare 9×13’ een spectaculaire voorstelling.

Speciaal voor kinderen

Tijdens het festival kunnen kinderen van 4 t.m 12 jaar terecht in een speciale tent waar zij onder meer instrumentjes kunnen maken. In het laatste deel van het concert mogen ze daarmee dan meespelen. Begeleiding in de tent wordt geregeld; de begeleiding op het terrein ligt in handen van de ouders.

Let op: QR code tonen

De toegang is gratis. Informatie over het minifestival vindt u op op http://www.bataafs.nl          LET OP: ter plekke wordt een persoonlijke coronacheck (QR code) gevraagd.

 

 

Vorig artikelZondag 19 september: Beleef het in het Haagse Bos
Volgend artikelOnline: Mix & Match volunteer event