Nieuw asfalt Benoordenhoutseweg (stad uit), afsluiting 1 – 4 juli

In het eerste weekend van juli 2022 is de Benoordenhoutseweg afgesloten tussen Willem Witsenplein en Leidsestraatweg (stad uit, richting Wassenaar). De gemeente De Haag legt hier dan een nieuwe laag asfalt. Het werk duurt van vrijdagavond 1 juli 20:00 uur tot en met maandagmorgen 4 juli 6:00 uur.

Omleiding auto en bus

Autoverkeer rijdt om via Laan van Nieuw Oost-Indië, Bezuidenhoutseweg, Landscheidingsweg (zie kaart). Omleiding openbaar vervoer EBS-buslijn 144 en Arriva-buslijn 385 rijden om. De omleidingsroute vindt u op http://www.ebs-ov.nl of http://www.arriva.nl.

Informatiepakket voor ondernemers

De werkzaamheden vinden plaats in de directe omgeving van uw organisatie. Wilt u uw medewerkers, klanten of leveranciers informeren over de werkzaamheden? Vraag dan het ‘informatiepakket voor ondernemers’ aan via GOW@denhaag.nl.

Vragen

Heeft u vragen en/of opmerkingen over de werkzaamheden? Neem contact op met Michael Ilahi, projectleider bij de gemeente Den Haag. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 14070 of stuur een e-mail naar GOW@denhaag.nl. Geef hierbij aan dat het gaat om werkzaamheden Benoordenhoutseweg.

Algemene informatie over het project vindt u op de website van de gemeente: http://www.denhaag.nl/bereikbaarheid ; type in de zoekbalk ‘Benoordenhoutseweg’.

 

Vorig artikelPien van der Hoeven over nepnieuws in oorlogstijd  
Volgend artikelWijkblad nr. 3 verschenen