Nieuw asfalt voor Benoordenhoutseweg

Wegafsluiting Benoordenhout door asfalterings wekzaamheden

Weekend afsluiting

Een gedeelte van de Benoordenhoutseweg krijgt nieuw asfalt. Dat is hard nodig want het asfalt tussen het Willem Witsenplein en de Jozef Israëlslaan is aan vervanging toe. Er wordt alleen gewerkt in de richting van het Centrum. De werkzaamheden zijn in het weekend van vrijdag 28 augustus tot en met maandagochtend 31 augustus.

Asfaltwerkzaamheden

Tijdens de asfaltwerkzaamheden is de Benoordenhoutseweg afgesloten tussen Willem Witsenplein en Jozef Israëlslaan voor alle verkeer. De parallelbaan van de Benoordenhoutseweg is niet bereikbaar via de hoofdrijbaan. Het deel parallelbaan tussen Van Hoytemastraat richting Willem Witsenplein wordt tijdelijk twee richtingen verkeer. Autoverkeer wordt omgeleid via de Laan van Nieuw Oost-Indië, Bezuidenhoutseweg en Koningskade.
Fietsers richting centrum worden omgeleid via Willem Witsenplein en Roelofsstraat.
Buslijnen 90 en 385 niet op dit deel van de Benoordenhoutseweg. De bushalte ter hoogte van appartementencomplex ‘Nirwana’ komt tijdelijk te vervallen. Op de website van Arriva vindt u meer informatie.

Busbaan

In de week ervoor (van maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus) starten de werkzaamheden aan de busbaan. Autoverkeer en openbaar vervoer kunnen met aangepaste snelheid langs de werkzaamheden blijven rijden.

Vorig artikelStijldansen gaat weer beginnen
Volgend artikelWat moet u doen als het warm is?