Oek de Jong in de Duinzichtkerk

In zijn serie Duinzichtgesprekken op zondagmiddag gaat Ad van Nieuwpoort op zondag 2 april in gesprek met Oek de Jong, schrijver van een omvangrijk oeuvre van romans, verhalen en essays. Zijn bekendste boeken zijn de romans Opwaaiende zomerjurken, Cirkel in het gras, Pier en oceaan en Zwarte schuur. Van het werk van Oek de Jong zijn ruim 700.000 exemplaren verkocht en bekroond met diverse prijzen. Zijn recent verschenen roman Man zonder rijbewijs is genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs.

Het gesprek heeft als thema ‘Leve de verbeelding!’ mede naar aanleiding van het essay dat Oek de Jong schreef met de titel Wat alleen de roman kan zeggen. Het gaat over de positie van de roman in een tijd die gedomineerd wordt door sociale media en ontlezing. Ook wordt gesproken over wat de schrijver, onder meer als zoon van CDA-politicus Klaas de Jong, heeft gevormd en geïnspireerd.

Reserveren

U kunt plaatsen reserveren via de website: www.duinzichtkerk.nl

Zondag 2 april; aanvang 16.00 uur                                                                   Duinzichtkerk, Van Hogenhoucklaan 89                                                                         Na afloop is er een meet & greet en signeersessie. Aan de vleugel, Koen van der Linden. Toegang: uw gift.

Vorig artikelHoe benader ik een jongere? Oefening baart kunst!
Volgend artikelLaat uw tuinafval gratis ophalen