Gratis miniconcert door musici Residentie Orkest

Op zaterdag 17 september om 11.00 uur verzorgen Martine van der Loo (fluit) en Ernestine Stoop (harp) van het Residentie Orkest een gratis buurtconcert in de Duinzichtkerk aan de Van Hogenhoucklaan.  Dit gebeurt onder de noemer ‘PortiekMuziek’. Daarmee geeft het orkest invulling aan een maatschappelijke programmering waarmee het mensen wil samenbrengen, betrokkenheid wil stimuleren – onderling en met de wijk. Een doelstelling die naadloos aansluit bij die van onze Wijkvereniging en van de Duinzichtkerk.

Concert en aansluitend lunch

De uitvoerende musici van het Residentie Orkest geven een korte toelichting op de werken die ze spelen, vertellen wat over de componisten en hun instrumenten. Aansluitend, dat zal rond 12.00 uur zijn, is er een lunch met broodjes. Daarvoor zijn jong én oud van harte welkom.

Aanmelden

De lunch vraagt uiteraard voorbereiding. Vandaar het verzoek: wilt u hieraan deelnemen, stuur dan vóór 12 september een e-mail naar evenementen@wvbn.nl. Vermeld daarin svp de namen van de personen die willen lunchen, inclusief die van uzelf. Voor de lunch wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Let op: aanmeldingen voor de lunch worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

 

 

 

Vorig artikel25e Invitational toernooi voor Golf professionals
Volgend artikelWijkblad nr. 4 verschenen