Valentijnsdag – Doe mee en win een cadeaubon

Valentijn actie winkels
Foto: freestocks

Zondag 14 februari is het Valentijnsdag. Voor de wijkvereniging is dat aanleiding voor een actie waarmee ze aandacht wil vragen voor de winkels in het Benoordenhout.
Wat houdt de actie in? U bedenkt uw favoriete Valentijnsgeschenk. Vervolgens beschrijft u dat geschenk zo origineel mogelijk. Daarbij moet u in gedachten houden dat het cadeau in een winkel in onze wijk te koop moet zijn.

Deelnemen via facebook

Alleen bewoners van het Benoordenhout kunnen deelnemen. Dit kan tot 10 februari     18.30 uur via de facebookpagina van de wijkvereniging (zie de link onderaan deze pagina). Uit de inzendingen kiest de wijkvereniging de vier meest originele, inspirerende beschrijvingen. De vier inzenders ontvangen een waardebon van € 30,- . Dit bedrag moet in één keer worden besteed in de door hen genoemde winkel.

Winnaars

Op woensdag 10 februari om 21.00 uur worden de winnaars bekend gemaakt. Dat gebeurt ook op de facebookpagina van de wijkvereniging. De winnaars ontvangen de volgende dag de cadeaubon, zodat het favoriete cadeau op tijd – dus voor Valentijnsdag – kan worden gekocht.

Laat uw omschrijving met vermelding van de winkel als comment achter op https://www.facebook.com/549794758404089/posts/3978737602176437/?d=n

 

Vorig artikelRenovatie van Aloysius-gebouw van de Europese School Den Haag voltooid 
Volgend artikelPassend aandenken dode zomereik