Verkeerde envelop voor brief opvang Oekraïners

Stadsdeel Haagse Hout laat weten dat onderstaande brief is verstuurd naar omwonenden van de Carel Van Bylandtlaan. Een deel van deze zending is per abuis verzonden in een envelop met de opdruk ‘Belastingzaken’. Dit had uiteraard een andere envelop behoren te zijn. Excuses voor het eventuele misverstand. 

Beste bewoner,

Voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen komen meerdere nieuwe locaties. Dit heeft de gemeente Den Haag op 22 maart 2022 besloten. We weten nu alleen welke opvanglocaties er zijn. We weten nog niet wanneer de vluchtelingen aankomen bij een opvanglocatie. Ook in uw buurt worden Oekraïense vluchtelingen opgevangen. Daarom krijgt u deze brief. Het gaat om de locatie Carel van Bylandtlaan 16 (Shell-hotel).

Wij kunnen ons voorstellen dat u hier vragen over heeft.
U ontvangt nog een uitnodiging voor een inloopbijeenkomst. De bijeenkomst organiseren wij als bekend is wanneer de vluchtelingen aan de Carel van Bylandtlaan arriveren.

Oekraïense vluchtelingen in Den Haag
Door de oorlog in Oekraïne zijn miljoenen mensen op de vlucht. Er komen ook vluchtelingen naar Den Haag. De gemeente zoekt daarom plekken in de stad waar zij snel en voor langere tijd kunnen worden opgevangen.

Meer informatie en wat u kunt doen om te helpen
Op www.denhaag.nl/oekraine staan de antwoorden op veel gestelde vragen over de opvang van Oekraïense vluchtelingen in Den Haag. Ook leest u wat u kunt doen om te helpen.
Met vriendelijke groet,
Debora Lootsma
stadsdeeldirecteur Haagse Hout

Vorig artikelOnze wijk zet zich in voor Oekraïense vluchtelingen
Volgend artikelWijkCafé op 7 april