Violisten gevraagd voor Sinfonietta Den Haag

Sinfonietta Den Haag
Sinfonietta Den Haag

Met dit bericht maken we een uitstapje naar onze buren, Mariahoeve. Maar de vraag is zo bijzonder, dat we er graag aandacht voor vragen.

Sinfonietta Den Haag is een amateur symfonieorkest voor volwassenen. Sinds september 2022 repeteert het orkest op maandagochtend in de Pax Christi Kerk aan de Vlamenburg 2, Mariahoeve. Er wordt in vriendschappelijke sfeer gemusiceerd; dirigent is Bram Soentjens.

Concerten

Meerdere keren per jaar verzorgt Sinfonietta Den Haag een concert in een zorginstelling. Daarnaast is het streven minimaal één keer per jaar een openbaar concert te geven. Dit jaar bestaat Sinfonietta Den Haag 40 jaar en ter gelegenheid daarvan geeft het orkest op 4 november een jubileumconcert.

Violisten gevraagd

Sinfonietta Den Haag wil na dit jubileumjaar nog vele jaren doorgaan. Daarvoor zijn nieuwe nieuwe leden nodig, met name violisten!

Dus woont u in de buurt van de repetitielocatie, speelt u viool en wilt u uw instrument (weer) oppakken? Denk dan eens aan meespelen in het orkest. Een keertje luisteren en/of proefdraaien kan natuurlijk altijd.

Voor meer informatie en of aanmelden kunt u contact opnemen met Elly Kloosterman (secretaris) 06 2508 5018, of met Lia Jansen 06-41017269.

Vorig artikelWijkblad artikel: International Corner
Volgend artikelHoe benader ik een jongere? Oefening baart kunst!