Wensen voor een stadsbank? Laat van u horen!

Voorbeeld van een Stadsbank

Om de voorraad stadsbanken waarover de gemeente beschikt een goede plek te geven, schakelt zij – samen met de Stedelijke Ouderen Commissie en Voorall – wijkbewoners in. Dat betekent dat u als bewoner van het Benoordenhout een verzoek kunt indienen om een bank te laten plaatsen op een plek in de wijk die u wenselijk vindt.

Misschien is voor u een stadsbank in de buurt van een winkelgebied fijn, zodat u daar even kunt uitrusten. Als ouder kiest u wellicht voor een plek in de buurt van een speeltuin. Of kiest u voor een bank in het groen, op een plek met een fraai uitzicht? Het precieze aantal beschikbare banken is niet bekend. Er wordt gefluisterd dat een verzoek voor het plaatsen van een picknicktafel ook in behandeling wordt genomen. Kortom, grijp uw kans en doe een voorstel.

Stuur uw voorstel per mail naar info@soc.nl Schrijf voor het gemak als ‘onderwerp’ van uw mail: Plaatsing bankje Benoordenhout.

De Stedelijke Ouderen Commissie (SOC) en Voorall gaan de wensen inventariseren en samen met de gemeente kijken naar de meest geschikte locaties voor de bankjes.

Vorig artikelCCB-lezing “De kunst ligt op straat”
Volgend artikelStruinen in Haagse Tuinen 2022