Winterditie Gluren bij de Buren

Er staat een gloednieuwe editie van podiumkunstenfestival Gluren bij de Buren Den Haag voor de deur! Op zondag 5 februari 2023 worden huiskamers door de wijk en de rest van de stad omgetoverd tot tijdelijke podia voor lokaal talent. Het Perzisch tapijt wordt het podium en de bank de tribune.

Wil jij van jouw huiskamer een buurtpodium maken?

Je wordt directeur van je eigen podium en biedt ruimte aan lokaal talent. Meld jouw kamer, keuken, serre of alles daar tussenin voor 18 december aan via: https://glurenbijdeburen.nl/nl/aanmelden

Of wil jij je talent tonen aan je buurtbewoners?

Ben je op zoek naar een intiem podium waar jij wilt laten zien welk talent in de buurt aanwezig is? Alle soorten kunstenaars zijn welkom: van dansers tot cabaretiers, van goochelaars tot verhalenvertellers tot musici. Je kan je nu aanmelden tot 18 december via:
https://glurenbijdeburen.nl/nl/aanmelden

Amateurkunstenfestival Gluren bij de Buren verlaagt drempels voor ontmoetingen in de wijk en biedt een podium aan lokale acts. Na twee jaren zonder wintereditie zoekt Gluren bij de Buren in 2023 weer de intimiteit op van de met koffiedampen gevulde huiskamers.

Elke kunstenaar geeft drie optredens van een half uur, vrij toegankelijk voor publiek. Zo kunnen buurtgenoten en andere liefhebbers een eigen route door de stad samenstellen en van optreden naar optreden hoppen. Bezoekers betalen een vrijwillige bijdrage.

Datum: zondag 5 februari 2023, van 12:00 – 17:00 uur

 

Vorig artikelJong Benoordenhout organiseert een Pubquiz bij WW
Volgend artikelProgramma voor mantelzorgers